Showing all 10 results

Bialetti Dolce & Gabbana Moka 2 поклон сет

10.800,00 ден

Bialetti Italia – сет од 6 espresso шолјички

1.740,00 ден

Bialetti Italia – сет од 4 cappuccino шолјички

1.490,00 ден

Bialetti Color – сет од 6 espresso шолјички

1.740,00 ден

Bialetti Perfetto Moka black/white сет од 4 еспресо шолјички

1.990,00 ден

Bialetti Perfetto Moka white сет од 4 еспресо шолјички

1.990,00 ден

Bialetti Perfetto Moka black сет од 4 еспресо шолјички

1.990,00 ден

Bialetti Moka Carosello сет од 4 еспресо шолјички

2.240,00 ден

Bialetti шолја со тацна

1.190,00 ден

Bialetti Octagonal multicolor сет од 6 еспресо шолјички

2.190,00 ден