Аспиратори повеќе од 500 модели: ѕидни, островски, вградени, телескопски, плафонски, интегрирани во плотна за готвење, безшумни – голема вмукувачка моќ.

Прикажувам 1–48 од 215 резултати

Falmec KACL.741#IF 2 posude za biljke

11.090,00 ден

Falmec KACL.742#HF Ekstenzija za nosače

8.990,00 ден

Falmec KACL.742#IF Ekstenzija za nosače

12.690,00 ден

Falmec KACL.743#IF Lampa za biljke

15.790,00 ден

Falmec KACL.744#IF 2 posude za biljke

12.190,00 ден

Falmec KACL.745#IF Lampa za biljke

15.790,00 ден

Falmec KACL.746#HF Držač za kuhinjski papir

4.790,00 ден

Falmec KACL.746#IF Držač za kuhinjski papir

4.790,00 ден

Falmec KACL.748#HF Ekstenzija za nosače

12.190,00 ден

Falmec KACL.748#IF Ekstenzija za nosače

16.890,00 ден

Falmec Type 2 јаглени филтри за аспиратор

1.290,00 ден

Falmec Type 3 јаглени филтри за аспиратор

790,00 ден

Falmec Type 6 јаглени филтри за аспиратор

1.290,00 ден

Smeg HOBD482D

139.990,00 ден

Smeg HOBD682D

199.990,00 ден

Smeg HOBD682R

209.990,00 ден

Smeg KDD90CNE

144.990,00 ден

Smeg KT90DGC Dolce & Gabbana

199.990,00 ден

Smeg KT90DGM Dolce & Gabbana

199.990,00 ден

Falmec MODULA M1

219.990,00 ден256.290,00 ден

Falmec MODULA M2

235.390,00 ден263.190,00 ден

Falmec QUANTUM

179.990,00 ден

Falmec QUANTUM PRO EASY

219.990,00 ден

Falmec SINTESI

184.990,00 ден

Falmec EUROPA

77.890,00 ден127.190,00 ден

Falmec LIGHT

149.990,00 ден159.990,00 ден

Falmec SPAZIO

199.990,00 ден209.990,00 ден

Falmec SPAZIO 130

149.990,00 ден154.990,00 ден

Falmec VERSO

57.590,00 ден59.990,00 ден

Falmec LUX

84.190,00 ден165.890,00 ден

Falmec ZEUS PRO

71.990,00 ден84.190,00 ден

Falmec MIRA TOP

39.990,00 ден55.590,00 ден

Falmec MARTE PRO

72.690,00 ден84.190,00 ден

Falmec PLANE TOP

47.390,00 ден70.290,00 ден

Falmec LINE PRO

94.490,00 ден

Falmec QUASAR TOP

64.190,00 ден73.390,00 ден

Falmec RIALTO

89.990,00 ден

Falmec ZENITH NRS

182.190,00 ден241.490,00 ден

Falmec EXPLOIT

50.490,00 ден67.390,00 ден

Falmec NUBE

75.690,00 ден101.190,00 ден

Smeg KLT120LWHS

Smeg KLT120LXS

Smeg KLT90LXS

94.990,00 ден

Smeg KLT90XS

83.990,00 ден

Smeg KSCB90WHE

96.990,00 ден

Smeg KSCB90XE

104.990,00 ден

Falmec CIELO

135.590,00 ден

Falmec AURA

128.690,00 ден